fbpx

Parking

Usluge

Shopping Centar Etna Gračanica je po prvi put bila domaćin profesionalnim modelima modne agencije Abc Models Mgmt International i Udruženja manekena i modnih kreatora u Bosni i Hercegovini, koje su ostvarile internacionalnu karijeru u svijetu mode.
ETNA Fashion night
,
Pronaći dobru torbu nije bilo lako. Dok nismo pronašli ove torbe od Xiaomi…
Nevjerovatne Xiaomi torbe
,
Vrijeme je za srezane cijene uz RETRO sniženje!
RETRO akcija!
,

Parking za sve naše goste

U shopping centru ETNA je za sve naše posjetioce obezbijeđeno više od 500 besplatnih parking mjesta. Proširenjem našeg centra u septembru 2017-te godine na još 12.000 m2 novog prostora, proširen je i garažni parking koji je izuzetno moderno uređen. Svojim modernim izgledom, nastavljamo postavljati visoke standarde poslovanja i uspjeha. Dok vi uživate u shoppingu, vaš auto je na sigurnom.

Jer brinemo za sve vaše potrebe. Shopping Center ETNA.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.