fbpx

Konferencijska sala

Konferencijska sala

Naša konferencijska sala je nešto na što smo izrazito ponosni u shopping centru ETNA. Otvorena zajedno sa novim dijelom našeg shopping centra i izuzetno moderno opremlljena odgovara svim Vašim potrebama. Očarajte poslovne partnere i suradnike savršenim ambijentom koji će služiti cilju poticanja kreativnosti i poslovnog uspjeha.

Seminari, konferencije, skupovi, predavanja, radionice, rođendani, manja vjenčanja.. čekaju Vas i Vaše goste. Naša sala kapaciteta do 120 mjesta, ima dnevnu rasvjetu, klimu, potrebnu tehničku opremu i bežični internet. Prostor sale moguće je prilagoditi individualnim potrebama i različitim postavkama sjedenja, kako bi odgovarala Vašim očekivanjima i potrebama. Načinite prvi korak ka organizovanju savršenog eventa u našem centru.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.