fbpx

Restoran Etna Čaršija – naprosto morate doživjeti!

Želite li imati osjećaj da svijet postoji zbog vas, a vi ste tu da biste uživali, onda posjetite ovaj restoran, pravu malu simbiozu dobrih ukusa.

 

 Nismo sigurni da li u onoj čuvenoj seriji Sulejman Veličanstveni ima dio u kome sultan  daje carski ukaz po kome Gračanica još u 17. stoljeću stječe status gradskog naselja sa čaršijom, ali smo sigurni da još od tada čaršija nije imala tako sjajno mjesto kao restoran Etna-Čaršija na kome imate osjećaj da svijet postoji zbog vas, a vi ste tu da biste uživali.

Malo je onih koji nisu bili, a još manje onih koji nisu čuli za restoran Etna-Čaršija u samom centru Gračanice. I jedni i drugi su oduševljeni prije svega odličnom hranom koja očara svako nepce, predivnim ambijentom i uslugom na nivou i svakom od  nas uvijek nakon posjete prođe kroz glavu, kako bi ipak trebali malo češće tu doći.

Kada imate takvo mjesto koje vas tako lako dovede u stanje da zaboravite na frku, trku, stres i tjeskobu, jednostavno nikad ne možete do kraja shvatiti riječi direktora i vizionara gospodina Edina ili našeg Ede – da može još malo bolje! I fakat može!

Bilo da želite samo popiti kafu i pojesti fantastični domaći kolač, ili pojesti na brzinu  ukusnu picu iz krušne peći  ili želite da pravo dobro ručate, bit ćete oduševljeni prije svega novim izgledom restorana. Savremen, sjajno opremljen sa jedostavnim arhitektonskim rješenjima, ukusno uklopljenim detaljima i dizajniran da se osjećate dobro. I kada vas začara magična moć ambijenta, prosto morate da doživite, da dozvolite vašim čulima uživanje u svakom zalogaju hrane spremljene vještim rukama iskusnih majstora. O usluzi, koja najčešće u mnogim drugim dobrim restoranima pokvari cijeli ugođaj, u restoranu Etna-Čaršija su postigli takav nivo da se prosto osjećate veličanstveno.

Ako ste se upitali imaju li kakve veze prelijepi Shopping centar Etna na ulazu u Gračanicu i restoran Etna-Čaršija u čaršiji – imaju, a to je samo još jedna čvrsta garancija, još jedna jaka potvrda da se radi o fantastičnom mjestu za uživanje.

Da sve nismo vidjeli i doživjeli  – ne bi vjerovali!

I ako već nađete vremena za sebe, za svoje najdraže, da zaboravite na sve brige, probleme i da odagnate stres, dođite u restoran Etna-Čaršija u centru Gračanice, jer  kao što rekosmo na početku, imate osjećaj da svijet postoji zbog vas, a vi ste tu da biste uživali.

Dobro došli!

 

 

Preuzeto sa https://radiokameleon.ba/2020/12/14/restoran-etna-carsija-naprosto-morate-dozivjeti/

Druge aktuelnosti

Leave your comment Required fields are marked *
U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.