fbpx

Zlatarna “DAR”

Zlatarna DAR

035/705-044

Pon – Sub: od 09:00 do 20:00
Nedeljom: od 09:00 do 20:00

Osnovana 1996. godine, sa vlastitom prodajnom mrežom u Bosni i Hercegovini, Zlatarna DAR podržava koncept pristupačnog luksuza, nakit vrhunske kvalitete, izuzetnu izradu i moderan dizajn.

Nastojimo Vas zadiviti svojim širokim asortimanom nakita, koji mnogi vide kao bitan alat za jačanje samopouzdanja, omogućavajući ženama i muškarcima da se suoče sa životom u najljepšem izdanju.

Svaki naš komad dragocjenog nakita prati jedinstvena korisnička usluga, ugodna kupovina i zadovoljstvo nam je biti dio Vaših posebnih prilika.

Iza imena Zlatarna DAR stoji veliki tim stručnih osoba koji se brinu da Vaše želje budu zadovoljene, jer kupac nam je na prvom mjestu.

Naša misija je kontinuirano afirmiranje brenda Zlatarne DAR kao mjesta gdje se kupuje nakit vrhunskog dizajna, vrhunskog kvaliteta, trajne materijalne i emotivne vrijednosti.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.