fbpx

Top Shop

Top Shop

035/704-334

Pon – Sub: od 09:00 do 21:00
Nedeljom: od 09:00 do 20:00

Top Shop je dio grupacije Studio Moderna koja je  vodeća višekanalna trgovinska i potrošačka platforma u Centralnoj i Istočnoj Europi (CEE), Rusiji i Kazahstanu.

Od svog skromnog početka na slovenskoj komercijalnoj televiziji do jednog od najvećih višekanalnih prodajnih lanaca u Centralnoj i Istočnoj Europi – Top Shop je definitivno jedan od najprepoznatljivijih brendova. Top Shop proizvodi oduvijek su bili jedinstveni i pažljivo odabrani, pa nije ni čudo što su našli svoj put do miliona domova, te pomogli ljudima da vode bolji i zdraviji život.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.