fbpx

Sport Reality

Sport Reality

035/705-212

Pon – Sub: od 09:00 do 21:00
Nedeljom: od 09:00 do 21:00

Sport Reality predstavlja mrežu maloprodajnih objekata koji se nalaze u gradovima širom BiH – Banja Luci, Sarajevu, Bijeljini, Foči, Tuzli, Zenici, Trebinju, Širokom Brijegu, Prijedoru, Bihaću, Doboju, Ljubuškom, Čapljini, Derventi,Tešnju, Livnu, Grudu, Kaknju, Gračanici, Brodu i Prnjavoru.

Uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene, Sport Reality teži da ostvari blisku vezu sa kupcima i da kroz prodajni asortiman ponudi vrhunski kvalitet proizvoda koji će upotpuniti njihov životni stil i unaprijediti sportske rezultate.

U našim prodavnicama su zastupljeni tekstil, obuća, muški, ženski i dječiji program. Za svoje kupce smo pripremili širok asortiman sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su Nike, adidas, Reebook, Converse, Carrera, Ellesse, Diadora i dr.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.