fbpx

PANDORA

PANDORA

Svjetski poznata po ručno dovršenom i modernom nakitu po pristupačnim cijenama, PANDORA dizajnira, proizvodi i prodaje nakit napravljen od visokokvalitetnih materijala. Inspirirajući žene da prihvate svoju individualnost i izraze svoj osobni stil, PANDORA svojim ženstvenim nakitom sa stilom prikazuje nezaboravne trenutke i osobne vrijednosti u životu. Jedinstvenim i detaljnim dizajnom, PANDORA kombinira tradicionalnu vještinu izrade sa modernom tehnologijom. Nakit se prodaje u više od 100 zemalja diljem svijeta, preko 6 kontinenata i u približno 7,700 prodajnih mjesta. što uključuje više od 2,600 konceptualnih trgovina.

Osnovana 1982. godine sa sjedištem u Copenhagenu u Danskoj, PANDORA ima više od 27,700 zaposlenih diljem svijeta, od kojih je približno 14,000 locirano na Tajlandu gdje se proizvodi nakit. PANDORA je javno svrstana na NASDAQ burzu u Copenhagenu u Danskoj. Godine 2017. ukupni prihodi tvrtke PANDORA bili su DKK 22,8 milijarde (približno 3,1 milijarde EUR).

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Bojproma, RETRO SHOES-a, DOMOD-a, Fashion Point, LC Waikiki, Butik Element's, Emma Marinoni Camicie, Alma Ras, Manners, Planika, Sport Reality i mnogi drugi, Da su u Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.