fbpx

NEWYORKER

NEWYORKER

035/704-309

Pon – Sub: od 09:00 do 21:00
Nedeljom: od 09:00 do 19:30

Sa preko 1.000 prodavnica u 42 zemlje, NEW YORKER je jedna od vodećih kompanija kada je u pitanju moda za mlade. Asortiman obuhvata vlastite brendova FSBN-a, FB SISTER (sportska i urbana garderoba), AMISU i SMOG (ležerna i večernja garderoba), CENSORED (donje rublje i kupaći kostimi) i široku lepezu DODATAKA.

DRESS FOR THE MOMENT.

Urbana garderoba ili elegantni party izgled? Sa NEW YORKER-om, definitivno ćeš naći pravi outfit za savršen izgled! Istina je za moto “obuci se za trenutak”,  jer uvijek imamo najnovije trendove i modne istaknute hitove koje stvarno ne bi trebao propustiti. Bilo da si u gradu ili teretani – mi smo sigurni da ćeš uvijek biti u centru pažnje u svakoj situaciji. Budite inspirisani našim stilovima i posjetite našu prodavnicu u SC ETNI!

Pronađite još informacija na: www.newyorker.fashion.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.