fbpx

MODIANA

MODIANA

061/211-766

Pon – Sub: od 10:00 do 21:00
Nedeljom: od 09:00 do 20:00

Novi koncept multibrand trgovine objedinjuje 3 svjetski priznate casual robne marke u sasvim novom, unikatnom konceptu i novim kolekcijama .

KVL

KVL je međunarodna robna marka, koja se veoma brzo proširila kao marka sportke odjeće, prije svega u juzozapadnoj Evropi. Njen razvoj je startao 1989. godine u Pragu.
KVL je bila na početku linija džinsa, koja se je postepeno razvijala u robnu marku sa sportskom odjećom. Strategija marke su stalne promjene, pa se zato uskoro svaki dan u trgovine dolazi novi atraktivni KVL proizvodi.

Lee Cooper

Počevši od 1908. godine Lee Cooper je u svijetu mode “narodna robna marka”, prije svega u svijetu džinsa. Britansku Kompaniju, na ulaznom dijelu Londona, je osnovao Morris Cooper, pionir u svijetu casual odjeće, odlične za svakodnevno nošenje. Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični džins zadnjih 100 godina.
Zbog svojih nastojanja da izradi kvalitetan džins proizvod Lee Cooper je svjetski priznat u vise od 100 država i kod vise od 40 trgovaca tekstilom. Lee Cooper se nalazi u vise od 4000 trgovina, od toga u 500 trgovina vlastite robne marke koje dostizu izuzetne rezultate i napreduju iz godine u godinu.

Timeout

Timeout je međunarodna robna marka tekstila cije je poslanstvo ponuditi modu dostupnu svima. Utjelovljuje jedinstven slobodni kalifornijski način života sa kojim si obezbjeđuje široku bazu lojalnih korisnika.Timeout je 1973. godine osnovala skupina mladih kreatora, koja je željela lansirati brend koji oslikava život u Kaliforniji i opominje nas da život treba živjeti punim plućima.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.