fbpx

LC WAIKIKI

LC Waikiki

“Svi zaslužuju da se dobro obuku”

Kontakt telefon: 035/831-100

 

LC Waikiki je turski modni brend sa tradicijom dugom preko 20 godina, sa oko 500 radnji u 23 države svijeta i 24.500 zaposlenih.

LC Waikiki nastoji da kupcima pruži proizvode koji su stilom i cijenom prihvatljivi za njih, vodeći računa o ljudskom zdravlju i okolini i nudeći ručno rađene proizvode odgovarajućeg kvaliteta, koji idu u korak s aktuelnim trendovima. Poslovni cilj LC Waikikija je da do 2023. postanu najuspješnija modna kompanija u Evropi, u skladu sa prepoznatljivom politikom „Svi zaslužuju da se dobro obuku“.

Misija brenda LC Waikiki je da ponude kvalitet uz pristupačne cijene za svačiji džep. U ponudi je odjeća za novorođenčad, djecu i odrasle, pa u njihovim  radnjama svako može pronaći nešto u vlastitom stilu.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.