fbpx

IQ Mobile

Mobiteli i oprema

IQ Mobile

035/704-667

Pon – Sub: od 09:00 do 21:00
Nedeljom: od 10:00 do 20:00

IQ Mobile je najveća mobilna trgovina u zemlji sa velikim brojem prodavnica. IQ Mobile je poznat po tome što nudi najbolje cijene, ponude i usluge svojim kupcima. U IQ Mobile možete pronaći veliki izbor novih pametnih telefona od poznatih brandova, sve po povoljnim cijenama. Također su dostupni najnoviji tableti, prijenosna računala, dodatna oprema i proizvodi potrebni za održavanje i očuvanje vašeg pametnog telefona.

Posjetite trgovinu danas, iskoristite stručne ponude IQ Mobile-a i dobijte uslugu koju zaslužujete. Stručnjaci za mobilne telefone u trgovini pomoći će vam da odaberete najbolji telefon za svoje individualne potrebe, ne “gurajući” vam pritom najskuplji telefon. Za svakoga tko ne može doći, uvijek postoji isporuka na bilo koju adresu u roku od 48 sati, po najnižoj cijeni u zemlji – samo 5 KM.
U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.