fbpx

Formula sportska kladionica

Formula Sportska Kladionica

Okušaj svoju sreću

063/774-118

Svaki dan od 09:00 do 22:00

Od 2003. godine uspješno poslujemo na području Federacije Bosne i Hercegovine. Prateći trendove u svijetu sportskog klađenja, redovno izlazimo ususret zahtjevima naših igrača, partnera i uposlenika na naših 285 uplatnih mjesta.

Odnedavno i na web stranici www.formula-kladionica.com pružamo ugođaj vrhunskog klađenja uživo koje je moguće kombinirati sa pre-match ponudom. Jednostavan pregled i funkcionalnost, veliki broj ponuda te najviši koeficijenti i bonusi u kombinaciji sa najmodernijim dizajnom, neke su od glavnih osobina našeg site-a.

Poslovnica sportske kladionice Formula u SC ETNA uspješno posluje već duži vremenski period te je jedina kladionica u našem SC ETNA.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.