fbpx

Apoteka PHARMACOM

Apoteka PHARMACOM

035/705-040

Ponedeljak – Petak: 08:00 – 21:00
Subota – Nedjelja: 09:00 – 17:00

Apoteke Pharmacom prepoznatljivi su lanac kojeg čini 10 apoteka smještenih diljem BiH. Odnose s pacijentima, kupcima i partnerima izgradili smo na međusobnom poštovanju i povjerenju. Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, suosjećanje, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takvog pristupa.

Radujemo se novim izazovima koji nas čekaju i spremni smo dati sve od sebe kako bi svaki pacijent, kupac, partner ili suradnik i dalje s punim povjerenjem mogao reći – Pharmacom, to je prava apoteka za mene.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.