fbpx

Otkrijte ove nevjerojatne Xiaomi torbe

Pogledajte i naše mobitele!

Otkrijte ove nevjerojatne Xiaomi torbe … napravljene od kvalitetnih materijala za one koji su u pokretu (i žele se osjećati ugodno)

Pronaći dobru torbu nije bilo lako. Dok nismo pronašli ove torbe od Xiaomi…

Imati ćete dosta prostora za spremanje telefona, fotoaparata, tableta kao i drugih stvari koje su vam potrebne. Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati manju ili veću torbu. Sve su izrađene od visokokvalitetnih materijala, otpornih sa patentnim zatvaračem koji se nikada ne zaglavi.

I najbolje od svega, ne koštaju kao i druge torbe koje su takve kvalitete!

Budući da je ljeto i ljudi su izvan kuće potpuno smo sigurni da će se ove torbe prodati brzo! Dakle, ako želite naručiti, trebate nam poslati poruku još danas!

Ako ne želiš propustiti ovu ponudu naruči sada jednostavnom i brzom porukom našoj stranici. Jer najbolja i najsigurnija kupovina je u IQ mobile!

Druge aktuelnosti

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.