fbpx

Godišnja zabava za radnike EdoSlad doo

U svakodnevnici života gdje smo izloženi raznim vijestima u našim gradovima i regiji, visoku ljestvicu čitanosti imaju crne hronike, nezaposlenost, kriza koja ne prolazi, odlazak mladih u obećane zemlje i jos mnogo toga … A malo ko daje fokus na lijepe, pozitivne stvari kojih nije da nema nego se zaista i dešavaju.
Primjer lijepe i pozitivne price je da i u našoj državi ima poslodovaca kojim je stalo do radnika, koji hoće i žele da rade.
Firma doo Edo-Slad je 10.03.2019 godine imala godišnju zabavu za svoje radnike u restoranu SC ETNA. Uz bogatu trpezu i odličnu muziku, uposlenici ove firme (skoro njih 200), slavili su svoj uspjeh u radu koji iz godine u godinu ostvaruje odlične i značajne rezultate.
Direktor firme Edin Kamarić je ove godine na proslavi darovao 48 radnika koji su uposleni preko 10 godina ručnim satovima. Sreća i zadovoljstvo nagrađenih radnika nije se krila , čak je bilo i suza radosnica.
Poznato je da je Edo-Slad porodična firma, osnovana davne 1960 godine i gdje su svojim upornim radom, zalaganjem i možda najbitnije neodustajanjem od svojih vizija i mnogih izazova, postali lidersko preduzeće sa proizvodnjom kolača i peciva, ugostiteljstvom kao i maloprodajom.
Svoj uspjeh itekako dijele zajedno sa svojim radnicima i sami priznaju da su upravo oni jedan od najvažnijih faktora u dosadašnjem kao i budućem rastu firme.
„Menadžment svakodnevno radi na tome da budemo bolji, jači, savremeniji i u koraku s vremenom , da se svi radnici osjećaju kao dio ove vrijedne porodice s direktorom Edinom na čelu.“

Druge aktuelnosti

Leave your comment Required fields are marked *
U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.