fbpx

Slastičarna

Kolači i poslastice

Kolači i poslastice u slastičarnoj ETNA

Caffe Slastičarna koja se nalazi u sklopu našeg shopping centra je mjesto gdje ćete uživati u prijatnom i ugodnom ambijentu, vrhunskoj usluzi, raznim slatkim i slanim poslasticama. Torte, kolači, sladoled i ostale poslastice koje nudimo iz vlastite proizvodnje Edo-Slad, su napravljene od svježih namirnica čime garantujemo visoku kvalitetu. Visok kvalitet naših kolača i poslastica potvrđuje i to što se pripremaju po originalnoj recepturi kao i neprevaziđena estetika samih proizvoda. Oni plene izgledom, kvalitetom, oblikom a posebno ukusom.

Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, veoma ukusni specijaliteti natjeraće Vas da postanete naši stalni gosti. U sklopu slastičarne se nalazi i naša moderna igraonica gdje i naši najmlađi gosti mogu da uživaju u raznovrsnim igrama i druženju sa vršnjacima.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Bojproma, RETRO SHOES-a, DOMOD-a, Fashion Point, LC Waikiki, Butik Element's, Emma Marinoni Camicie, Alma Ras, Manners, Planika, Sport Reality i mnogi drugi, Da su u Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.