fbpx

Restoran

Mjesto vrhunske hrane

Uživajte u vrhunskoj hrani u restoranima ETNA

Restoran ETNA je dio našeg shopping centra od samog početka i otvaranja centra te uspješno posluje duže od 10 godina.  Naš restoran je izuzetno prostran sa velikim kapacitetom gostiju te se nalazi na drugom spratu “starog” dijela shopping centra. U sklopu restorana se nalazi i poseban dio za različite svečanosti kao i poslovne prilike. Dio restorana je i predivna terasa s koje se pruža pogled na magistralni put Tuzla – Doboj.

Ponudu restorana izdvajaju razni specijaliteti tradicionalnih i internacionalnih jela, jela sa roštilja, predjela, salata, pita, kao i poslastica iz vlastitog pogona Edo-Slad.

Posjetite nas i uvjerite se u ukus i kvalitet naše hrane, koju pripremamo sa velikim zadovoljstvom samo za Vas. Osim kvalitetne i ukusno pripremljene hrane trudimo se da se svaki posjetitelj u našem restoranu osjeća opušteno i zadovoljno. Da u tome i uspijevamo pokazuje nam broj vijernih posjetitelja koji nam se uvijek rado vraćaju.

Mi ćemo se potruditi da trenuci provedeni kod nas ostanu nezaboravni.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.