fbpx

Hipermarket

Veliki izbor robe široke potrošnje

Sve na jednom mjestu u našem hipermarketu

Hipermarket u SC ETNA se nalazi na prvom spratu i prostire se na skoro 2.500m2. Sa svojim asortimanom preko 100.000 artikala, profesionalnom uslugom i uvijek dobrim cijenama, svojim  kupcima već preko 10 godina omogućuje da se osjećaju ugodno i zadovoljno dok kupuju u hipermarketu i naravno da se iznova vraćaju sa željom da će bas u hipermarketu pronaći sve na jednom mjestu. Pored prehrambenih artikala poznatih domaćih i stranih dobavljača i proizvođača, hipermarket sadrži i odjel posuđa, igračaka, dekorativne keramike, tekstila, obuće, kozmetike, hemije, alata, auto kozmetike i još mnogo toga.

Ono što bi posebno izdvojili iz ponude hipermarketa :

* bogat izbor pića i sokova, gdje smo prepoznatljivi po širokoj lepezi vina (788 vrsta vina od domaćih i stranih proizvođača te kompletnu paletu proizvoda vezanih za konzumiranje vina);

* uvijek svježe voće i povrće – najveći asortiman na jednom mjestu;

* mesnica Etna – bogat izbor mesa i mesnih prerađevina uz dobre cijene;

* kompletan asortiman slanih i slatkih peciva i hljeba proizvedenih od raznih vrsta žitarica, te najraznovrsnija ponuda kolaća i torti iz naše domaće proizvodnje Edo-Slad, Gračanica.

Hipermarket svakodenvno pruža svojim kupcima razne akcije (dnevne, vikend), prezentacije, degustacije – ukratko rečeno uvijek nesto novo i u korak s vremenom.

Zbog svega navedenog, na Vama je da ukoliko nas još niste posjetili, da dođete i uvjerite se u kvalitet, ponudu i uslugu koju nudimo.

Dobro nam došli i ne zaboravite :

BUDITE SRETNI I KUPUJTE U ETNI!

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.