fbpx

Drugi ETNA Novogodišnji Dječiji Sajam!

S ponosom predstavljamo “Drugi ETNA Novogodišnji Dječiji sajam”. Dođite i svojim prisustvom uveličajte sajam te podržite našu djecu za njihovu bolju i svjetliju budućnost, jer djeca su budućnost. 👦👧🎇

Drugi po redu ETNA novogodišnji dječiji sajam, će se održati u petak  14. decembra u vremenskom periodu od 17 do 20 sati. Ove godine, učešće na sajmu će uzeti mnogo više učesnika nego prošle godine te je ukupno planirano 17 učesnika na čijim ćete štandovima moći kupiti njihove kreativne radove. Smatramo da će sajam ove godine svojim sadržajem ponuditi za svakog po nešto, bez obzira jeste li veliki ili mali. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

S ljubavlju, vaš Shopping Center ETNA. 

 

Kompletan spisak učesnika:

 1.  OŠ “Hasan Kikić” Gračanica
 2. “Druga osnovna škola” Gračanica
 3. Osnovna škola “Orahovica”
 4. Osnovna škola “Džakule”
 5. Osnovna škola “Doborovci”
 6. Osnovna škola “Lukavica”
 7. Osnovna škola “Malešići”
 8. Osnovna škola “Miričina”
 9. Osnovna škola “Stjepan Polje”
 10. Osnovna škola “Soko”
 11. OŠ “Vuk Karadžić” Petrovo
 12. OŠ “Petar Petrović Njegoš” Boljanić
 13. OŠ “Sveti Sava” Kakmuž
 14. UG “Futura” Gračanica
 15. Dječije obdanište “Naša Djeca”
 16. Gračanica Privatna predškolska ustanova “IKRE NUR”
 17. Udruženje “Gračaničko keranje”.

Druge aktuelnosti

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Deichmanna, Bojproma, RETRO SHOES-a, Sinsay-a, MODIANA, LC Waikiki, Butik Element's, Juventa Sport, Outlet Alma Ras, Top Shop, Planika, Sport Reality i mnogi drugi. Da smo u SC Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.